Jump to content

MSachs

Member
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Location
    United States
  1. Now, it won't show the Active Label Legend in the key. This is getting very annoying.
  2. I just did a new plot and it is still doing it. The channel order is: 53, 52, 51, 14, 16, 13, 15, 30, 12, 11, 10, 32, 42,41, 33, 34, 35, 55, 54, 56, 23, 26, 29, 28, 25, 22, 27, 24, 21, 9, 6, 3, 8, 5, 2, 7, 4, 1
  3. Has anyone experienced VW 2013 not sorting channels properly? I have the most recent version of the software. I cannot figure out what basis it is sorting. Also, the Vectorworks Help cannot be accessed.
  4. I am getting the following error message when I try to open the Help menu: The VW Help folder may be missing or contain invalid data. Please contact Technical Support for assistance." Any recommendations?
  5. Thank you. Can you either update or delete the following link, which says it is not. Thanks. http://kbase.vectorworks.net/questions/737/Aladdin+HASP+License+Manager+%28HaspLM%29
  6. I am using Vectorworks 2009 in a lab with 9 computers networked together. Is there still an incompatibility with Snow Leopard on the server computer as I am upgrading the computers in our lab and need to know if I need to keep one of the older ones running OS 10.5.x
  7. I feel like an idiot. In desperation, I grabbed all the lights and "Refreshed Instruments." Then redid Generate Paperwork and voila, the channels are in the right order.
  8. A new problem I have never had before. After I generate the paperwork, the Channel Hookup is NOT in numerical order. I cannot figure out just how it decided to order it, but I cannot find any way to quickly resort and the manual is very mum on the subject. Any ideas? Thanks. M. Sachs Tulane University
  9. Thanks. I came to that conclusion.
  10. I work in a black box theatre with a pipe grid we have designated with numbers one direction and letters the other. Whenever I try to create a focus point that has either the same number or letter as a grid pipe, it tells me that name is in use. Is there a way around this? M. Sachs Tulane University
  11. Is there another way to get to a lighting instruments properties other than control-clicking it?
  12. MSachs

    Gobos

    What do you mean, show up. I pick an instrument, click edit, go to Light Information, and in gobo 1 go to Get Resource and select a gobo. I know I have gotten this to work before. I am sure it is some small thing I am missing or setting that is wrong. Sorry, long day. Yes, these gobos show up. Okay, now I am really confused. Now they are working on my file. Ghosts.
  13. MSachs

    Gobos

    50? ETC Source 4 with a folliage gobo. The pipe does not have a texture. While not indicate, I have also included a floor. You used to have to have one so I add one out of habit. An color works. If I put a color such as R35, the light is pink. But no matter what setting or adjustment I make, I cannot get the gobo to appear.
  14. MSachs

    Gobos

    I have done all that. In fact, just to see what was going on, I created a document with just one pipe, two lights, a few platforms. I have gone through step by step and now gobo. It is very frustrating. I am confused as to why 2009 is seeing an old file and creating gobo projectors if that is not how 2009 works now. At any rate, this is very frustrating.
  15. MSachs

    Gobos

    I recently opened an old document and noticed that the instruments with gobos all have gobo projectors and a light source. When I tried to add gobos to a nw document, no matter what I do, I cannot get the gobo projectors to appear. I have gone into a light, gone to edit and specified a gobo for it. I have set the custom rendering settings but no matter what I see to do, no gobo projector. I have followed the manual, step by step, and no luck. I thought in version 2009 that the gobo projector tool was no longer there so I am at a loss what to do next.
×
×
  • Create New...