Jump to content

ajpen

Member
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ajpen

  1. Okay, now that i fixed that, i tried again with just one Lighting Device (Spotlight Instrument). Same result. If you delete it and then Undo, you get back a Light Object, not your Lighting Device. Kind of like the teleporter in "the Fly"... Be afraid... ajpen
  2. Here's an interesting one: Selected several Spotlight instruments. As is my habit, i hit Delete to make sure i got 'em all, but when i use CMD-Z to bring them back, they have all become Light Objects! Trying to convert back to instrument gives: "Only symbols can be converted to instruments. Non-symbols have been deselected..." Now i have to figure out the most efficient way to fix this, so i'm not going to try to repeat it this moment, but... weird!!! ajpen
  3. When i include an Artistic Renderworks view in a batch render, the application hangs completely, for hours. i have not waited to see if it would ever finish. i included a Final Quality Renderworks view in the batch, which rendered fine. VW hangs when it gets to the Artistic batch job. Tried reducing the dpi of the Artistic batch job - still hangs. Rest of the computer works fine - i'm typing this while VW is hanging. Can't Force Quit VW - shows up normally in dock (i.e. does not say "application not responding"). Okay... that was weird. OS just switched to VW by itself - i did not trigger application switcher - my hands were off keys. VW still wasn't finished the batch job - shows "wristwatch" wait icon for mouse pointer. Force Quit menu will not show up when pressing crl-opt-esc Same result twice after clean restart of computer. Computer: MacBook Pro 10.5.1 Leopard VW: 2008 - Spotlight, Renderworks Also tried exporting same model to 12.5 - opened on Windows XP Pro machine. On batch render, error message "out of memory" and then VW quits. So it's weird... different, albeit equally disastrous results on two different computers, two different OS, two different versions of VW. Model has been built from some past drawings... library evolved from VW9 on... but document was started fresh and all other symbols and textures have been passed through separate VW2008 documents and edited before insertion in to drawing. Anyone else have this problem? ajpen@mac.com
×
×
  • Create New...