Jump to content

Huge

Member
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Huge

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Occupation
    Lighting Associate
  • Location
    Sydney,Australia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. The accessories were/are mainly THs (static Accessories) they are the standard accessories that ship with VW. Dont think Ive modded them at all, because they are still called 159mm TH (in Metric some of these numbers are just stupid!) and I would have changed the name if I was serious. Hugh
  2. Hi Ben, Thanks for that. This actually explains a lot. After imports the number of Accessories was always multiplying (still dont know what was forcing it to do that. So I would always get another TH (or 2 0r 4) on those lights. At some point I obviously did a Merge into LW not taking the UID with it... So then the whole thing just fell apart. Its weird. This is one of the 3 drafting jobs Im doing at the moment and its the only one that did this Accessory multiplication. Anyway, Ben thanks once again for explaining. I have saved that response, so I cant forget it again! yours Hugh
  3. Huge

    Mac III

    Hi, Heres a 2d version... That mesh is way too big. I Havent bothered with a 3D version Hugh
  4. I am drawing a plan and Exporting back and forth between LW 4.18 and VW2008 SP3. I have been confused about constantly finding Orphans in my current drawing after imports. on Investigation i realise that the UID is changing. For example 1078.1.1.0.8 is the UID in VW 1078.1.1.0.4 is the UID in LW. So VW must be changing it for some reason, any ideas why? Am I doing something strange here? Is their anything I can do to repair this debacle? Thanks Hugh VW2008 SP3 PC
  5. Just a little update on my story (Katie I was the one who spoke to Julian Carr). My version of Vista is now in total Disarray. Ive rolled back and I now have programs that are installed which Vista dosent think are installed (VW being 1 of them). I am getting regualar shut down and start up problems. Fortunately it dosent crash when its running. THe roll back thing is bad.... If there is any way I can update Vista and still keep VW working that would be great. Might do the next 2 plans first though :-) Strongly suggest only doing this as the last option. Hugh
  6. OK, ive rolled back to the 20/6 and VW works! thanks Ray for that suggestion. Katie thanks also for your help. Bob, sorry for hijacking your topic The next question is, What does this mean in the long run?
  7. Right, Ive removed the 2 Updates to Vista, - no go Ive tried turning off Defender and Firewall - no go Any more ideas?
  8. Yes I have Defender on. I have just found the remenants of Nortons Liveupdate on my computer which I have just removed. Still no luck but I will restart. About Vista updates. Yes I have I would say there have been 4 (2 windows defender updates, a .net update and a Vista update.. (dated 27/6 and 28/6).
  9. Oh by the way My version of Vista is business
  10. The error message is just normally a "Vectorworks Application has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a Solution is Available." Helpful isnt it. I have tried running it as both directly and from the shortcut.
  11. I however found if I right clicked on the shortcut that I had an option to run it as an Administrator. I tried. got a vaguely different message. it said that "windows was looking for a solution" rather than just "this program has stopped working". Significant?
  12. I am the Administrator. OK... That option is greyed out , That would be the case wouldnt it as I am the Administrator.
  13. Katie, Ive tried that.... Shut down all that and more (turned off skype, VAIO update, the protector suite thingy, Still the same...... Hugh
  14. Hi Ok Pllash screen Ive left running for 10 minutesish... Its running now. I get the error when I click on any part of the Vectorworks screen. Ive tried running it with it being the only app. or with others in the background. OK System tray..... Standard Power (im on a laptop)Internet connection, Volume, Mouse,Sidebar Additionally, Skype, AVG Antivirus, Protector Suirte QL (a fingerprint reader), LAN/Bluetooth setup, and VAIO update
  15. Katie, I may have added a download manager for IE, I am a little unclear about what order I have done this in, I Think I had VW running afterwards but that may not be the case. But, I have uninstalled it now. Thanks Hugh

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...