Jump to content

Studio2Design

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral

About Studio2Design

  • Rank
    Greenhorn
  1. I'm having a similar problem with 10.5.0. Objects I'm drawing in a class I have created are automatically assigning themselves to class"none". When I select these objects and try to reassign the class, vectorworks crashes. EVERY TIME. Any help would be greatly appreciated.
  2. quote: Originally posted by P Retondo: I just created a new class in a document, and attempted to assign it to a group of lines by entering the group, selecting all the lines, and changing the class assignement in the Object Info Palette. This causes the program to crash, invariably. I can select one line, and assign it to the new class. If I select more than one object (e.g., 2 lines), the program crashes. If I assign the group of lines to class other than the new one, no problem. Ungrouping the lines and attempting the assignment to the new class also causes a crash (BTW, this is a multiple window runtime error crash, in other words, I have to click on a runtime error message at least three times, sometimes many more, before the program quits). This looks like a bug. Is NNA aware of this, and are there any work-arounds? I am sending a file and a copy of this post to bugsubmit. VWA 10.1.2 WinXP P4 2.2G 1MB RAM
  3. After installing panther and upgrading to vectorworks 10, all of my old files have suddenly become "unix executable files" and vectorworks won't recognize them. Anyone know how to fix this?

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...