Jump to content

ashleighguns1

Member
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ashleighguns1

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Location
    New Zealand
  1. This is it in hidden line. And I'm pretty sure I'm on a design layer
  2. I uploaded these objects from bimobjects on Vectorworks, however I am to produce plain black and white drawings for my hand in - when I render in hidden line all the polygons appear. I have tried every render and am stressed out. Does anyone happen to know how to delete these in hidden line view? I can't export as DWG because I am using the student version. Thanks
  3. Yay figured it out, thanks for the help
  4. How do I do that? Sorry I am very new to Vectorworks
  5. I've tried but it still isn't working - I don't have the same new wall classes as you? Have I done something wrong when making my model? Any other ideas??
  6. I can't seem to figure out how to get the wall framer to work on my 2nd design layer? Am I missing something? This is due tomorrow night so any help would be much appreciated.
  7. Wait I fixed it! Thanks for your help
  8. They come up, however there are dimensions and other things I don't want that won't go away
  9. Hey, When I use the wall framer tool it is all perfectly fine, however my studs come up as white boxes in plan - not with the cross hatch? Does anyone know how to fix this? I've tried everything I can think of.
  10. When I use the wall framer tool, my studs come up as boxes - black outline white inner, without the cross hatch? Does anyone know how I can get the cross hatch onto my stud in plan? Ive tried everything

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...