Jump to content

Silje Jessica

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Silje Jessica

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Location
    Australia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi Everyone, Curious if anyone been able to make a data tag using z offset data, in order to show the elevation at the bottom of a slab or floor height? Thanks, Silje
  2. Hi Everyone, Writing to see if anyone has come up to a solution to this problem - we find it really difficult to make furniture dotted and see through in elevation view. Furniture objects vary from downloaded meshes / symbols, to custom furnture we model with vectorworks geometry. Regardless, they go in their own class, but class overrides are inconsistent at best at changing the display in elevation view. Attached is an example, 3 furniture items, lamp (downloaded), office chair (download) and floor (modelled in vecotworks, legs are floors and top is a NURBS surface.) With class overrides as dotted lines with no fill, none of the objects show this way. Has anyone found a way to display this information in elevation view? Manually tracing furniture is inefficient and causes problems with furniture items are replaced and moved around. The furniture view is essential for us to design the wall finishes and locations of various installations. Thanks! Silje
  3. Hello, I am Silje from Julian's team. Just wanted to share an example of what is happening... because it happened to me this morning. Yesterday I had a detail that looks like this. This morning, I come in, open up my computer, and it looks like this... Annotations, hatches, drawing title all gone from the viewport. Which means an extra 20/30 minutes of redrawing and longer if I need to comb through the file just to check that all my viewport annotations I worked on yesterday are still there.
  4. Hello -- The railing tool is not showing up in wireframe/hidden line mode in the model space, nor in viewports. In the railing tool it is clear that something is not quite right. Vectorworks Aus/New Zealand (OZ-SP5.3A) 2019 Not sure if I am doing something wrong or if there is a simple fix. Same model in both of the screenshots, although one is completely invisible, even when inserting into the model. Would really appreciate getting this solved. Best!

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...