Jump to content

Micel

Member
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Micel

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Occupation
    Architectural Designer
  • Hobbies
    Bikes, Art, Woodwork, Exercise...
  • Location
    United Kingdom

Recent Profile Visitors

142 profile views
  1. Hi Dave, Yep, it's bumped up to 500%....thankfully I'm now starting to get the effect I was looking for. Cheers
  2. Ha...cheers. Looks good.
  3. Hi Tamsin, Thankfully all is good...but I would be interested in seeing the file you've sent over, unfortunately I can't open it in VW 2017 - when you have the time could you re-send (no rush)? Again, thanks for your time and good luck with the cake...
  4. Hi Kevin, All is good...for what ever reason the 'glow' texture has now decided to work....thanks again for your time.
  5. Had a play around this morning, but still unable to get the 'glow' to transfer on to surrounding objects... Maybe it's something simple that I'm just overlooking...who knows? I've attached my test file, if you do have the time to spare I'd appreciate any input you can offer. Glow_Test.vwx
  6. Hi Tamsin/Kevin I'll give everything you've mentioned a try and let you know how I get on...appreciate your time.
  7. The spheres are glass with a chrome bulb holder - I've drawn the actual bulb itself and added a 'glow' texture, but unfortunately I end up with a 'white' object and no light emitting....
  8. Hi Tamsin, I'll give that a try
  9. The lighting project I'm working on involves over 80 'glass orbs' and I'd like to add a 'glow' effect so that I can provide a night scene.
  10. Hi Kevin Settings are: Colour: Fresnel Reflectivity: Glow Transparency: None Bump: None
  11. Hi Folks, Hope yer can help...working on a custom lighting project and would like to use the 'Glow Texture' effect to cut down on rendering time. Never tried it before, so I've started having a play around and the problem I'm having is that the effect looks to kick in while it's rendering yet I end up with a 'White Object' once rendering is completed? Any help would be appreciated Cheers
  12. Attributes worked a treat.... Thanks again.
  13. Hi Jim / Zoomer Appreciate your response, will give all options a try and let you know how it goes... Thanks again.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...