Jump to content

mattEDABLE

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mattEDABLE

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Location
    United Kingdom
  1. Hi Pat, many thanks for the above. Looking into this, it does appear that I have managed to set my user origin as something other than 0,0. You can apparently tell this by the little crosshair being yellow instead of grey according to this: http://app-help.vectorworks.net/2018/eng/VW2018_Guide/Setup/Setting_the_User_Origin.htm Do you know if there will be any sequential problems encountered if I 'reset' the origin back to 0,0? Or am I sort of stuck with this for now if I have viewports on sheets etc? Thanks again. M
  2. Hi everyone, I've got a question that I can't find the answer to anywhere. I'm not even sure how to search for it. Basically as you will see from below, the numbers that define the coordinate position in my VW file are ENORMOUS, yet when actually drawing lines (as the 230mm long one shown) the scale is correct. Can anyone explain this? The design layer itself is set at 1:100 scale. Many thanks in advance. Matt
  3. Hello everyone, I've looked around for help to this basic query and can't find an answer. Regarding hatches, on my design layer I have set the hatches for a basic floor build up (as the first image), but then on the sheet layer these hatches are not displaying as the design layer. I presume I'm missing something very basic here? Many thanks. Matt

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...