Jump to content

peterhill

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by peterhill


  1. On 29/11/2017 at 7:34 AM, Kaare Baekgaard said:

    The OIP randomly ceases to display information about selected objects.

     

    Is anyone else getting this?

     

    Please inform me on how to return to SP1 fast with service select – I am too busy to battle with this problem.

     

    Regards

     

    Yes, but it happened with SP1 and the original release of VWA2018 as well as SP2.

    I'd have to go back to VWA2017 for a stable release, and I doubt I'd get a refund from Service Select.

     

    The problem doesn't happen all of the time – sometimes it takes an hour before the OIP behaves this way, sometimes longer, but today it was after only 15 minutes.

     

    If I save the file the OIP recognises the object selected, but then I have to save constantly, for each selection.

     

    A restart can help, but not for long.

     

    A ridiculous waste of time.


  2. 18 minutes ago, JimW said:

    If anyone experiencing this issue could please send me this from their machine:

    https://forum.vectorworks.net/index.php?/articles.html/articles/directx-diagnostics-and-system-profiler-r202/

    in a direct message, I'll file a bug and start adding info to it. Thank you!

    I had it happen on VWA2018 SP1 until I uninstalled the application, discarded old preferences and reinstalled.

    Still plenty of other bugs in VWA2018 for me – undos, and OIP failing to show info on selected items – but this 'Error loading Vision Library' dialogue has now been fixed.


  3. Brian that sounds absolutely maddening.

    I have found that, if, when I have the undo problem, I immediately redo (command Y), then I usually don't lose all that work.

    It has to be immediately after the undo.

    I still have to go back and replace the item, or relocate it or whatever I wanted to undo in the first place.

     

    Yes it's ridiculous that your work around is necessary 

     

    But for me this has only started in VWA2018 – it was never an issue with VWA2017.

     

    If I had already had your problems last year I would be very wary of the upgrade.


  4. 6 hours ago, Lars Tuxen said:

    VW2018 SP2...the issues still continue with:

    1) the undo command that freezes for a second and then jumps back performing the entire undo history

    2) the OIP palette stops showing any info for a selected object be it a wall, polygon or door symbol.

     

    iMac 27" Late 2014

    32GB memory

     

    Do you mean VW2018 SP1?

    That's what I have.

     

    Yes the Object Info palette does the same for me.

    It shows no info until I save, then it often shows the info on the object.

    If it doesn't work after a save I have to move the selected object - then the OIP shows the object, but of course I have to move the object back to its original position.

    And if I use the undo command to move it back in position then I might get the behaviour that you mentioned earlier, that it jumps back to a random post in the undo history.

     

    Restarting the computer helps for a short while, then the behaviour happens again.

    I can't work for more than three-four hours without it happening.

    This is on a new file started in VWA2018, as well as files updated from VWA2017.

     

    Frustrating. For me VWA2018 is the buggiest release ever.

     

    I wonder if anyone at vectorworks is listening?

     

     


  5. On 29/10/2017 at 5:10 AM, Lars Tuxen said:

    The problem continues in VW2018/ SP1 on mac 10.13 High Sierra.

    It still jumps back 5-10 steps.

    Same with me. I had no problem with 2017, but 2018 and now 2018 with SP1 on mac 10.13 this happens a lot.

    I reset preferences.

    I have reinstalled VW2018.

    Still happens - random jumps back 5-10 steps.

    Undo preferences doesn't seem to affect the behaviour.

     

    iMac Retina 5K, 27-inch, Late 2015
    Core i5 3.2 GHz 
    Memory    24 GB

    AMD Radeon R9 M390

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...