Jump to content

nikihoops

Member
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikihoops

  1. Ah I love Bristol, nothing scary here. I've been to London a couple of times but with others. Just wondered about getting lost! My partner goes all the time and says its so easy to get around. Just thought if anyone was driving (which I imagine would be a silly thing to do) a lift share makes sense
  2. Hi Is any one from South West England going to the Design Day in London 2nd October? I'm considering it and thought it was worth checking and sharing a lift with someone - or even just getting the train there together. (I haven't been to London on my own before nor travelled by train alone!)
  3. I cant actually insert the formula into the required box (see attached screenshot) as the box to type in wont let me type. So maybe your example might be helpful!
  4. Ok thank you. I will take a look and have a go myself first. Thank you for all your help and time.
  5. So I've created a new title block following Jonathan's youtube video (as mentioned above) and have added some revisions to see if it works and then created the Sheet revision log worksheet instead. This works fine but I much prefer the layout of the revision history sheet - this looks like a drawing register as I'm used to seeing them but it won't update with my revisions. I've uploaded my test file. Test.vwx
  6. I've just had a play with a standard one and cant quite get it to work 100% - I'm watching your video on youtube about the VW 2018 title block and am editing the standard sheet border to suit and still cant get the revisions to come up on the sheet. There is nothing in the formula box - what should be there?
  7. Um I'm not sure? The title block was half set up when I started with this company and I've been adding to it and amending. There is a file attached to my original post which has the title block in.
  8. Well that seems pretty pointless! Might as well create the register in excel. I thought the idea would be that the register would update as I add revisions/issues to each sheet - or least update when the sheet name changes. Will wait and see what others say too. Thank you for your response Line-weight
  9. Hi all, I'm trying to create a 'clever' drawing register. I've created a worksheet data object and its on a sheet; looks great etc. However when I change the name of a sheet for example it doesn't update on the worksheet - I have tried recalculating it. This is also the same with adding revisions. I have my own sheets set up with title blocks that all seem to work fine. I've looked online for videos/explanations with no luck. Can anyone point me in the right direction/give me some pointers? Example.vwx
  10. Serial number issue now resolved. Still getting Error Loading Vision Library though
  11. I just followed the steps above and now my computer says my vectorworks cannot be activated because the license has been activated on the maximum number of machines allowed...?
  12. Are there any design summits coming in the UK?
  13. Can you remind us how best to wipe the preferences please? Thanks in advance.
  14. I'm getting the 'Error Loading Vision Library' message again after updating to Service Pack 4....
  15. Yes similar. Not the original question as such but the topic soon leads to white/black viewports. Looks like it was never resolved?
  16. And now its just come back....but I haven't done anything, just updated it again for like the 20th time!
  17. Hi all So I have a 3D viewport on a sheet layer and it has been was rendered with 'Final Quality Renderworks' since yesterday (it was fine and visible yesterday too). However all of a sudden the viewport is now blank, I've only made changes to the actual model and not the viewports. If I change the render to Open GL I can see the items again. This has happened many many times and different files. Its slowing driving me insane (more so than normal!) Please can anyone help? I'm using Vectorworks 2018 SP3
  18. Thanks @Kevin McAllister Yes its regular and across all my files. No-one else works on the files at the moment so its definitely not that.
  19. So I have a class structure set up and therefore set my attributes to 'class style' but I have noticed that this changes and I'm not sure what key I''m pressing or what action I'm carrying out that is changing this? Any ideas? Its driving me crazy. I guess sometimes my active class changes to others too sometimes - I might start drawing on my '1 EXTG Walls' class and then all of sudden it might be back to my '0' class?
  20. Hi Thomas Have you spoken with Tech Support regarding the undo issue? Mine doesn't do it anymore, and hasn't for some time. They suggested I delete the 2017 preferences/library from my machine. They said not to delete VW 2017 though incase I need to revert back to using it if this issue carries on. It could be worth giving them a call. I feel your pain, nothing worse than losing work!
  21. Thanks for the update Jim and SP3 Just installed and reloaded, still getting 'Error Loading Vision Library' message! Any ideas on that?
  22. This is still an issue! Was there ever a solution or will it be fixed in the SP3 once released? Thanks
  23. No problem, happy to help (at last, its always me asking for help!)
  24. In the OIP change the projection of the Section Viewport to Oblique Cabinet 45 (thats what I have used for the above) I am really loving this option now I've found it.
  25. Ahhh thank you so much! I looked at this a few times but it didn't seem to work (I was doing it wrong obviously) thank you for explaining it.
×
×
  • Create New...