Jump to content

Johan de Groot • LYVR

Member
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Johan de Groot • LYVR

  1. I am running the current version of VW2019. I just bumped into a missing texture during webview (all resolutions tested), while in VW2018 this texture is correctly exported.
  2. I am an enthousiast user of Artlantis for some years. Should I still upgrade to version 7 or stick with Renderworks? Or maybe buy Twinmotion?
  3. I am an enthousiast user of Artlantis for some years. Should I still upgrade to version 7 or stick with Renderworks? Or maybe buy Twinmotion?
  4. It seems webview to local storage is failing; the export results only in "loading model".
  5. I don't think so. I can't even get a right Demo Serial... Shame, I wanted to prepare a little bit before switching to 2018.
  6. I am from The Netherlands; DesignExpress is making it available over 3 more weeks! Why, I don't know?!
  7. I have a US version, but download is via local server unfortunately. Or is there a other downloadlink available?
  8. I didn't have the option to download yet... Waiting...
  9. When will the download be available in the VSS portal?
  10. Is there a best GPU card for VW? AMD or Nvidia? Also the egpu looks sweet, will this benefit for VW?
  11. Done it this way. With open GL the section will appear black, with RW it appears transparent.
  12. Has anybody worked with a VR camera before, creating backgrounds? I have seen the Ricoh Theta, and the LG 360 for example.
  13. I just found that the google street view app lets you save an image as a background that is probably very useful as background in VW or Artlantis!
  14. Concerning exterior pano's; which way is there to create a hdri file myself, with iPhone or dslr? I think I can import that as background in VW?
  15. Does anybody know how to install this plugin correctly? It gives an error... http://www.inglobetechnologies.com/en/new_products/arplugin_vectorworks/info.php
  16. Okay, well I have an official SP1 running here for some reason...
  17. Sp1 crashes when rendering, not functional for me at the moment. , sp0 no problems. Does this have anything to do with macOS newest version?
  18. I just changed the form of a sectionline of a section viewport, and guess what, the details don't update. Bit shocking, since I want to trust on the connection. Am I missing something, can someone reproduce this? It's the case I changed a sectionline by adding a vertex to it. Thanks!
  19. Anybody this same issue? Works on mac in browser (yes, with textures!) but not on iphone.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...