Jump to content

gejsen

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gejsen

  1. I am a long time but small time user of Vectorworks. I decided I could not justify upgrading beyond 2014 because of cost and I was comfortable with the capabilities of the software. Now, I am finding that issues outside of Vectorworks 2014 are pushing me to upgrade my Mac OS from 10.8.5 Mouuntain Lion. Can anyone tell me the latest Mac OS version that will run Vectorworks 2014. Thanks in Advance.
  2. I would like to use symbols I have in earlier versions of VW in my present VW14. When I use the Resource Pallet > Browse Document, I can find the library in my older version VW13 but when I try to open it I get a window saying the objects were created in an earlier version and cannot be imported. Is there a workaround? Thanks for any help on this Eric Johnsen
  3. I would like to get some symbols from my earlier versions of Vectorworks to use in my present VW14. When I go to browse a document in the resource pallet and find the library in my earlier version, I am told, in effect, "this was created in an earlier version and cannot be imported". Is this a fact? Why? Is there a work around? Thanks, Eric Johnsen
  4. Hey, thanks for your thoughts. The file is ported up from 2013. It is big 65MB or so. I went back to an earlier version of the file which was small but also ported up from 2013 and had the same behavior. I tried creating a new file and simple floor plan and the walk through worked fine, stopping and not returning to the initial view. Later today working on the original job, it moved as it should. I might well have some corrupt objects as this file has been in progress for a long time, through many variations of design. It was, in fact, begun in VW 12.5!
  5. The behavior has cropped up again and I don't know why. Any help would be appreciated.
  6. Ok, now I am feeling ignorant. Today, the walkthrough tool is working as I think it should: that when I move about and let go the mouse, the view should hold. If anybody has knowledge of why it should work sometimes and not others, that there is some control for the revert, I'd love to hear about it. I did some experimentation with the editing of the saved view settings which did not seem to affect the behavior.
  7. I've been using VW since MiniCad so I am no dummy, but my current version 2014 has me stumped. When using the walkthrough tool while rendering in Open GL, the view that I have walked to, reverts back to the starting view whenever I release the mouse button. It doesn't do this in other render modes which are not fast enough to be useful in active walkthrough. It doesn't do this in wireframe, but then it is hard to tell where you are at times. Is there something I am missing? Or is this a bug?

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...