Jump to content

Hello Community!

This Saturday, April 11, from 9am – 1pm EDT we will be performing maintenance on the Vectorworks Community Board. During this time, the site will be unavailable.

dwdavedw

Member
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dwdavedw

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Location
    United States

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks for the reply - I did not have tight fill selected, tried it on and off, didn't change. But - in organization / class, I found the "use" checkmark for the label-channel class, now I have white fill, but it doesn't fill the hexagon, just the outline of the text, so it's still a little funky, but better. Is there a way to get it to fill the entire hexagon?
  2. opened a v2019 file in v2020, (it might have originally been drafted in v2018 or earlier) I can't figure out how to add fill behind text in label manager for channel numbers, twofers, etc. Doesn't seem to be an option in label manager.
  3. Right, seems there should be some work-around. This seems like a common thing to calculate circuits needed - or dimmers needed per position.
  4. This doesn't work - the report says "No circuits are needed, are dimmers assigned to your lights?" - I don't want to assign dimmers- Our space is basically dimmer per circuit - I want to M.E. assign dimmers based on how many are needed for each position.
  5. I'm trying to create a report - either in VW2019 or LW6 that lists minimum number of circuits per position. It seemed the "insert position summary" in VW would do this, I managed to do it for a position initially, but now all I get is "a script error occured - and the error output says there's a "right bracket expected" If I can format it in a way to position on the plot, I would do it with position summary - if it were working - or a report, or a LW report. What's the best way to do this? I only have channels assigned - no dimmers - trying to save the M.E. some time by giving him a count for what they need for each position.
  6. I changed Layer options from "show/snap/modify others" to "show/snap others" and now I am able to select multiple objects without using the shift key.
  7. Yeah, that's how it used to work, only works now by holding shift.
  8. Ah - holding shift and dragging works - is this new? used to be able to just click and drag.
  9. Every once in a while, I can't select multiple objects. I have select tool, the "rectangle" mode - can't click and drag to select multiple objects. I tried quitting, restarting, still the same. ideas?
  10. I think the checkmark used to stay on - why would it not? LW exchange is on in LW, and the files are all in the same folder. Everytime I need to go back to LW, I have to open spotlight prefs and click that box again, and even then sometimes it doesn't update LW. Also LW then turns it's link off after a while, so have to do it in both apps. Sometimes I have to quit both, then open them both up again, and then LW will ask to verify what changes to accept. Very annoying and waste of time.
  11. in Vectorworks 2016, In spotlight preferences, the "perform a complete export on exit" won't stay on - data is not being sent to lightwright unless I open spotlight preferences and click it on everytime I want to look at lightwright.
  12. This is a plot originally done in v2015. I did replace the source 4 par symbols from the Vectorworks ETC library. They didn't have the secondary beam angles either. I edited them in the lighting symbol maintenance window, selected update all lighting units. Looking at the OIW for a S4 par, the secondary beam angles still aren't reading.
  13. I have to manually input Beam Angle 2 and Field Angle 2 in OIW for every lighting unit if I want to draw beam. I have attempted to edit these in the Lighting Symbol Maintenance window, updated all lighting devices, but when I go back to plot, those values are still missing from the units, and opening up Lighting Symbol Maintenence window - all the values I inputted are missing again. What am I missing? VW2016 SP4

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...