Jump to content

kristynav

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kristynav

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Occupation
    Interior Designer
  • Location
    United Kingdom
  1. Hello, I have recently downloaded VW 2013 student version (Designer + Renderworks). Until now I have been using VW 2012 so all my files are 2012 versions. I tried to open one of them (still in progress) in the new VW 2013 and it was ok until I wanted to re-render a sheet layer viewport when I found out that it won't render dashed hidden line. The dashed line just came out as continuos. I thought maybe the file became corrupted while transferring from VW2012 to VW2013. I tried to open a new file (in VW2013) and import all of the classes and layers from the original file but couldn't import sheet layer viewports so that was complete waste of time as my project is almost finished and creating all the viewports again would take up a lot of time. Can you please help me to sort this? Thank you...
  2. It renders, but it's very slow and shuts down quiet often. So is that it? I need better graphics card and RAM? Thanks guys.
  3. I don't have a problem with the memory. I have about 415 GB free on my HD and have NVIDIA GeForce 9400M 256 MB card. I tried to restart and had only VW opened but didn't help. I do use only the classes that are in the viewport and purge regularly. I turned of some lights as well as used simpler textures and it works ok now.
  4. I have changed some of the textures (deleted some of the jpeg ones and used simpler ones instead) and it seems to work better. Before that I could't even render it on openGL, VW just shut down. Thanks for your help.
  5. Hi Carl, Thanks for your quick reply. Yes, there are a lot of curves. I used my own textures from jpegs, created new ones and also used some of the VW library ones. I have a few area lights, some spotlights and a directional light. I am still quiet new to VW so not sure what I'm doing wrong.
  6. Hi everyone, I've been trying to render my project, but it crushes after just a few seconds. It seems that when I render only a few objects, it's fine, but when I try to render most of my classes it crushes. Is it possible that my file is too large? It's about 330 MB, has around 120 classes and 3 layers. Is this normal for an interior design project? What can i do to reduce the size? Or is there any other problem? Please help. Thank you!

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...