Jump to content

uglycat

Member
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About uglycat

Personal Information

  • Location
    SC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. uglycat

    Vectorworks 2019 SP1 Updater Not Working

    Jim, I used the updater as you said to repair the installation and it replaced the two missing plugins that were deleted. I also added the Vectorworks folder to the Exclusion list, everything seems ok at the moment. Thanks for your help.
  2. uglycat

    Vectorworks 2019 SP1 Updater Not Working

    Jim the select similar tool is missing as I had the system remove the suspect files. Is there a way to reinstall those two tools without a full reinstall?
  3. uglycat

    Vectorworks 2019 SP1 Updater Not Working

    Hi Jim, this was just Windows defender. As soon as I turned it back on I got the message as well as a message from vectorworks that notified me the two files were altered and couldn't be loaded. No history of any virus/Trojan issues.
  4. uglycat

    Vectorworks 2019 SP1 Updater Not Working

    Ok, Now after updating i get this message :
  5. uglycat

    Vectorworks 2019 SP1 Updater Not Working

    UPDATE: I tried installing again doing what Jim suggested again by disabling the firewall and virus protection however this time I logged out and back in before I launched the updater, I'm not smart enough to know why that worked but it did and now am running SP1. Maybe a shared file is being by something else preventing the updater from running?!?! Thanks Jim
  6. uglycat

    Vectorworks 2019 SP1 Updater Not Working

    Benson, Thanks for your input but no luck with that. By your nomenclature it sounds like you are running a mac so its possible there is no issue on that side of things. I can add that I was successful installing the update on another windows 10 pc with no issues, just the work system that is having this problem. I will add too that the system the install worked is using an AMD video card and this one is on an Nvidia if that matters. I submitted a request to tech support.
  7. uglycat

    Vectorworks 2019 SP1 Updater Not Working

    Jim I did what you suggested and it had no effect for me, I disabled the firewall and virus protection. The screen is the same as jstroming.
  8. uglycat

    Vectorworks 2019 SP1 Updater Not Working

    Nope, I get nothing. On windows 10 btw, anybody else having trouble? I quit Vectorworks before launching the updater too.
  9. Just got notice about a service pack. I download the updater and run it, and nothing. Just keep getting message that says updater needs to be refreshed.
  10. uglycat

    Vectorworks Dark Interface for Windows 10

    Hi Clint, I had to play around with this a lot to figure it out but what I found was that you need to start with the built in high contrast white setting first as the template to change to your colors. That will give you the black title bar, if you don't you end up with purple or blue and possibly the white border you mention. Its not a perfect solution but it looks pretty good. I also noticed that the changes may not get applied fully until you restart or login/logout, I think windows may have to clear out the previous theme maybe. My display is 4k so your results may look a little different from my screen shots but shouldn't be much. Be sure to save the theme when you are done finding your color settings. The blue I used in the example is #49709C, the white is #E8E8E8, disabled text is #B3B3B3, button text #4F4F4F, background is #3D3D3D. Hope this helps.
  11. Hi, I have read a few topics regarding a dark interface for Vectorworks in windows 10. This can be done using the ease of access high contrast option in the personalize section of windows. Its a pretty good option for those of us that may have aging eyes that really have a hard time looking at a nearly white interface all day. It may take a few tries to get what you want but this is a good option to try until vectorworks comes out with an interface overhaul. You do not need to patch any files, just find the colors you like and save as a theme. Do not let the built in preset themes scare you as they are awful, just change the color to what you like. Hope this saves a few eyes. I would be glad to hear about any better options people may have.
  12. uglycat

    Plants Disappearing

    No, its not class visibility. When I create several plant objects and combine them into one plant object so that I can add the tag, I may convert them back to individual plants as I work and adjust my plan. The problem is if I am working in a rotated top/plan view on a design layer with no saved views/viewports, all classes on etc., the plants not only disappear but convert to a polygon somewhere else in the drawing, they are not hard to find but I'm pretty sure this must be a bug. I've been using vectorworks since 1999 and know my around it pretty well. Any suggestions about what I'm doing wrong would be appreciated. I've avoided using the landmark features for years because of these sorts of nagging issues. The plant tags don't work in 2017 if i use Quantity-ID but that's for another post I had previously made.
  13. uglycat

    Plants Disappearing

    Why do my plants disappear when I change a plant grouping of multiple plants to individual plants ? This only happens when my design layer view is rotated.
  14. With Vectorworks 2016 I can place a plant, add the tag Quantity-ID and it displays as expected. Vectorworks 2017 I do the same and get the correct quantity but the ID displays as "0". Any helpful ideas? Thanks.
  15. Hi all, I am now trying to use the built in plant database and plant record system. I have created a lot of plants and everything seems to work well. I have one plant that shows on my planting schedule worksheet under column =('Plant Record'.'Symbol') with the wrong "Symbol", the only place I can see to change it is under the plant ID but when I do that it has no effect. I see no place to change the plant record "symbol". Any ideas? If I select the symbol and look in the object info data tab it shows under plant record (read only) , its the first line but I see no place I can edit that. I understand I can pull the plant ID instead of =('Plant Record'.'Symbol') but want to know why this doesn't work. Thanks.

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×