Jump to content

Julian Saw

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Julian Saw

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Occupation
    Landscape designer
  • Location
    NSW
  1. Julian Saw

    What is this?

    Yeah you were right peter, there was something there. It was just a little bit hidden. I found that if i unclick the Display Planar Objects button, that actually got rid nicely. Thanks
  2. Julian Saw

    What is this?

    Hi ive attached a file of what looks like to be a shaded area in my viewport. Its rendered with final quality renderworks. Ive checked all my layers to make sure nothing odd is there and i cant find anything. Any ideas?
  3. Julian Saw

    Existing Trees transparent in 3d

    Hi All Is there any way to make Existing Tree tool's 3d generic symbols transparent? Ive tried setting the opacity in the classes tab which doesnt seem to work. Thanks
  4. Julian Saw

    Plants wont send to surface????

    I fixed the issue. It seems that i had the base height for the plant layer at 4000mm. Thanks for your help.
  5. Julian Saw

    Texture Bed Is Brown???

    I figured out the problem. I didnt have "use at creation" and "solid" ticked in the edit classes tab. Thanks anyway
  6. Julian Saw

    Texture Bed Is Brown???

    I have created a texture bed for my design but it has decided to go brown . I have other texture beds and they are fine, but it seems that every time i try to and create a new one it turns up brown?? Any thoughts??
  7. Julian Saw

    Plants wont send to surface????

    Hi all I have a whole design full of plants that wont attach themselves to my site model using 'send to surface' command?? Ive only been using 2011 for a week or so now? Is there something im missing?? Thanks

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×