Jump to content

evaa

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About evaa

  • Rank
    Greenhorn

Personal Information

  • Occupation
    student, interior design
  • Location
    australia
  1. I'm new to Vectorworks/3D modelling in general, so I'm sorry if this is a really obvious problem. I am creating a section of my extruded model (with cutouts etc) and the interior parts where it would be solid, in the section viewport, show up red. I've tried a few different sections and I know of others who had the same thing, is this a generic thing when you cut a section? And is there a way to get rid of it? Thanks
  2. evaa

    i can't create textures

    The way you've described is the way I was taught and the way I was trying, when the dialogue box popped up it was blank. However, after the program crashed (apparently my file is corrupt/I don't have enough RAM) I tried again and it worked and I was able to upload a pic and see it, and adjust it. Then I couldn't apply it to anything, until after I added reflectivity to it, so maybe that's to do with it? Thanks for your help.
  3. I've learnt Vectorworks for the past 3 months, and we did a tutorial on creating textures from your own image at uni - on Macs. But I can't do the same at home, on my PC.. the dialogue box that comes up after selecting create new renderworks texture from the resource browser shows a black or white area in the display where the texture should be.. I have Renderworks and can use the class textures, but not create my own. I have an assignment due soon, so it's worrying me..

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×