Jump to content

swag

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Location
    no

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. no, full pro license and the serial is the one off the CD binder. I can try the uninstall route again, unfortunately uninstalling the updater broke the installshield records for the retail package and I had to remove it manually. ugh... regedit? comon seriously? /mutters to self
  2. no, the file was created with the same version on the same machine, its just up till now I wasnt doing real plots, just simple drawings and never needed the advanced spotlight plugins, please refer to my last post which has been updated with new developments
  3. actually after further investigation it seems that none of the spotlight plugins are working for me nothing under the spotlight menu works even after a full reinstall and update. this is realy frustrating *edit well its appearing that VW11.5 does not play well with winxp, I loaded it up on one of our older laptops and the spotlight plugins at least start up, however even there we have problems. for instance i opened the label legend manager to add labels to insts, the manager opened alright, but when I went to "add" and the selection screen came up i was unable to select an option or scroll through the list. this new development screams incompatibility with windowsXP, so what gives? was this just a bad port? obviously this did work 100 percent with some non-mac OS so which one is it?
  4. no, it just remains as the last tool used, clicking on the seating designer link does nothing visable, not even a momentary delay while the computer decides what to do. if I'm in poly draw mode and try to open the designer the mode stays the same, if i switch to 2d select after drawing a poly and before clicking on the designer i get the same effect, the curser remains in the last tool selected IE: the 2d select tool the seating options window does not open, and no seating related info or tools appear. This did work in the past although I didnt use it very much as the polycount was murder on my old machine. I have never had a reason to try it on the new machine until now quad core intel in a dell chassis running fully patched winxp
  5. trying to make a seating section, I create a poly and select the seating designer, nothing happens. rebooting the program does not fix it, its like VW does not even try to start the seating module. I can confirm seatinglayout.vso is in the plugins directory any suggestions short of a reinstall? winxp and VW 11.5
×
×
  • Create New...